Over MILLIPEDES

Na jarenlang een duizendpoot te zijn geweest in bedrijfsleven en advocatuur heeft Ellen Adank (1962) in 2003 het Organisatiebureau MILLIPEDES opgericht. Het bureau bestaat uit een vast team toegewijde ‘duizendpootjes’ en heeft veel expertise in huis. Daarnaast kunnen vanuit ons netwerk van professionals projectmatig duizendpoten uit andere disciplines worden ingezet.

Met MILLIPEDES kiest u voor een bureau dat:

  • ruim 30 jaar ervaring en kennis in het organiseren heeft;
  • het bedrijfsleven en de advocatuur van binnen en buiten kent;
  • creatief, slagvaardig, pro-actief en no-nonsense is;
  • kwaliteitverhogend en innovatief is;
  • professioneel is met oog voor detail;
  • sociaal en communicatief vaardig is;
  • efficiënt en gestructureerd werkt;
  • beschikt over een groot netwerk in binnen- en buitenland.

Het MILLIPEDES team staat graag voor u klaar.

Ellen
De drijvende kracht achter MILLIPEDES is Ellen Adank. Met haar passie voor organiseren en creativiteit zorgt zij voor mooie evenementen waarbij zij helemaal tot haar recht komt. Dol op een goede kop cappuccino woont zij met haar partner én beestenboel in het groene hart van Nederland.
De portretten van de MILLIPEDES medewerksters zijn van de hand van Ellen. Benieuwd geworden naar haar werk (schilderkunst en keramiek)? Kijk dan snel op www.adank4art.nl

Sandra
Een gestructureerde congrescoördinator met oog voor detail die ervoor zorgt dat de bijeenkomsten vlekkeloos verlopen.
Sandra is privé ook nooit klaar met organiseren. Met gezelligheid als rode draad houdt zij thuis alle ballen hoog en geniet zij o.a. van lezen, (het voorbereiden van) reizen en de napret in de vorm van mooie samengestelde fotoboeken.

Pascal
Als je ons belt, heb je grote kans dat je Pascal aan de lijn krijgt. Als officemanager staat zij ook de medewerkers met raad en daad bij. Een website of PowerPointpresentatie nodig? Met haar kennis in automatisering bijt zij zich daar graag in vast.
Wat doet Pascal als zij niet werkt? Wandelen met haar hond Lily geeft haar veel ontspanning. Daarnaast zijn koken (daarvan genieten met een goed glas wijn), fietsen, schilderen en creatief bezig zijn haar favoriete bezigheden.

Miriam
Onze sportieve intervisiespecialist en ‘Sherlock Holmes’ die alles tot op de bodem uitpluist.
Zij zorgt dat onze ledenadministraties altijd up-to-date zijn. In het weekend is zij vaak op het hockeyveld te vinden.

Renate Financial wizzard en onze vliegende keep in tijden van nood, staat ons bij met raad en daad en is vaak op onze evenementen te vinden als eerste aanspreekpunt. Daarnaast houdt Renate van stedentrips en gezelligheid. Ook voor een pubquiz draait zij haar hand niet om.
Jacomijn
Jacomijn is onze Miss Moneypenny en aanspreekpunt voor de financiën. Met haar eigen administratiekantoor ondersteunt zij ons bij verschillende opdrachtgevers. Zij gaat graag wandelen met haar hond en geniet van een lekker glaasje wijn op zijn tijd.
Axel
Head Security Officer
Gijs
Trainee Security